Trouwfotograaf extra

Hier tref je extra diensten en tips aan voor jullie trouwdag.

Puress Bruidsmodereiniging

WERKWIJZE

Iedere trouwjurk die binnenkomt, kijken we na op vlekken of beschadigingen. Maar we letten ook zeer goed op het type stoffen en materialen die zijn gebruikt. Afhankelijk van deze beoordeling, kiezen we de juiste reinigingsmethode. Dit is altijd nodig omdat er in veel bruidsjurken geen juist of onvoldoende reinigingslabel aanwezig is, waardoor je een groot risico loopt op het smelten van pailletten en kraaltjes of op het krimpen van de stof.

Puress Bruidsmodereiniging reinigt ieder onderdeel van je trouwjurk apart en verwijdert waar nodig applicaties die later weer zorgvuldig worden teruggeplaatst. We hebben hiervoor onze eigen kwaliteitsnormen opgesteld, waardoor we 100% garantie geven op het perfect reinigen van jouw trouwjurk.

Specialisatie

Het reinigen van bruidskleding vergt veel zorg en is een specialisatie die door maar zeer weinig bedrijven wordt uitgevoerd. Er moet veel kennis in huis zijn van stoffen en materialen en er is veel ruimte nodig om alle bruidsjurken zorgvuldig te reinigen. Ook speelt zowel de emotionele als de financiële waarde een rol en dat vraagt om een zorgvuldige behandeling van je bruidskleding. Puress Bruidsmodereiniging heeft zich dan ook volledig gespecialiseerd in het reinigen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires.

Bruidsmodezaken

Bruidsmodezaken adviseren Puress voor het reinigen van je trouwjurk vanwege de jarenlange ervaring die Puress heeft opgebouwd met het reinigen van exclusieve stoffen en de hoge kwaliteit die wordt gegarandeerd. Puress hanteert eigen kwaliteitsnormen die verder gaan dan de vastgestelde NETEX voorwaarden (brancheorganisatie voor stomerijen).

Prijscalculatie

Puress heeft ervoor gekozen om facilitaire kosten zo laag mogelijk te houden. Het tarief voor het reinigen van je trouwjurk is afhankelijk van de financiële waarde van je bruidsjurk. Met de prijscalculator kun je berekenen wat het je kost om jouw trouwjurk en eventuele accessoires te laten reinigen.

Bestelproces

Iedere trouwjurk wordt via een bestelformulier op de website aangemeld. Deze informatie komt in een centraal systeem terecht (track & trace). Met je postcode en huisnummer kun je via de website 24 uur per dag en 7 dagen per week de status van het reinigingsproces volgen. Interesse? Meld je trouwjurk aan!

Levertijd

Puress Bruidsmodereiniging werkt vanuit Breda, haalt in het hele land op en bezorgt op de afgesproken datum weer terug. Afhankelijk van de staat van jouw trouwjurk, de juiste reinigingsmethode, transport en de aanleverperiode is de levertijd 3 tot 6 weken. Per e-mail houden we je op de hoogte van het reinigingsproces. Wil je weten wanneer jouw trouwjurk exact klaar is? Dan kun je altijd bellen of stuur een e-mail naar: info@puress.nl

Bescherming

Ga je jouw trouwjurk vervoeren? Vervoer deze dan in de originele beschermhoes. Na het reinigen maken we de kledinghoes van binnen schoon, zodat jij je trouwjurk daarna veilig en schoon kan weghangen. Tip: Hang je trouwjurk altijd ruim weg, niet in vochtige ruimtes of plekken waar licht grote invloed kan hebben. Gebruik rozenblaadjes of lavendel om jouw trouwjurk heerlijk te laten ruiken.

Trouwringenkussen

Steeds vaker zie je een bruidsmeisje of -jonker met een trouwringenkussen voor het bruidspaar uit lopen. Op het kussen zit een lintje waaraan de ringen zijn vastgeknoopt, zodat ze er niet af kunnen glijden. Op het kussen borduur je de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Een prachtige blijvende herinnering.
Bij eenrechteenaverecht kunt je terecht voor een zelf te maken trouwringenkussen dat op de bijzondere dag voor jullie als bruidspaar een bijzondere rol vervuld. Maar ook na de bruiloft behoudt het zijn waarde als waardevol aandenken aan die bijzondere dag.