pre-wedding shoot

Om elkaar beter te leren kennen, is het leuk en nuttig om een pre-wedding fotoshoot (of loveshoot genoemd) te doen. Deze shoot bereid jullie vast voor op de echte trouwreportage .

Wat is een pre-wedding shoot
Een pre-wedding/loveshoot shoot  is een fotoshoot die vóór jullie trouwdag wordt wordt uitgevoerd. Het is de perfecte manier om jullie voor te bereiden op de echte trouwreportage tijdens de bruiloft . Jullie krijgen  alle foto’s van de pre-wedding shoot mee ,  het is een leuk idee om deze te gebruiken voor bijvoorbeeld de trouwkaart de eigen eigen website.

Waar maak je een pre-wedding shoot
De loveshoot kun je in de studio of op locatie maken. In de studio heb je een mooie witte of gekleurde achtergrond en kunnen we met licht verschillende effecten bereiken. Buiten op locatie maak ik uiteraard gebruik van bestaand licht en zijn er verschillende achtergronden mogelijk en

dit lijkt dit het meeste op de trouwreportage van de echte  bruiloft . De fotoshoot kan op een door jullie gekozen locatie worden gedaan en duurt ongeveer een uur.Vaak wordt gekozen voor een locatie die een bepaalde binding heeft met het bruidspaar bijvoorbeeld de plaats van ontmoeting of de eerste zoen.

Ook maak ik vaak loveshoots van mensen die helemaal niet gaan of willen trouwen maar die een herinnering willen hebben aan een bepaald moment in hun leven.