Foto’s online bestellen

Online trouwfoto’s delen  met familie en vrienden.

Vandaag getrouwd morgen jullie trouwfoto’s delen met familie en vrienden.

Er zijn altijd wel mensen in de familie of vriendenkring die heel graag bepaalde foto’s willen bestellen. Echter is het vaak een heel gedoe om aan al die wensen te voldoen. Gelukkig is hier een hele simpele oplossing voor. Via jullie eigen webpagina op Oypo plaats ik jullie foto’s online op een beveiligde pagina .

Via  deze mogelijkheid kunnen jullie  een persoonlijke wachtwoord doorsturen naar familie en vrienden. Zij kunnen de foto’s zelf bekijken en eventueel zelf nabestellen, alles wordt geregeld via de website  van Oypo dus jullie hebben nergens omkijken naar.

De afwikkeling van de bestelling wordt geheel verzorgd door Oypo men krijgt binnen twee werkdagen de bestelling thuisbezorgd.  .

Oypo is een fotoservice die de afhandeling van fotobestellingen voor fotografen uitvoert. De foto’s worden door het fotovaklab afgedrukt op zeer hoogwaardige fotopapier, dat zich onderscheidt op diverse punten van het ‘standaard’ papier dat je gewend bent.

Het robuuste papier is geoptimaliseerd een goede weergave van de kleuren en behoudt de kleurkwaliteit ook na vele jaren!

De juiste afmetingen van elke foto vind je terug bij elke foto onder product info. De bestelde foto’s ontvang je natuurlijk zonder het watermerk midden op de foto.

Uiteraard kunnen jullie zelf ook hier trouwfoto’s bestellen in vele formaten.

Ook bestaat er de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen elke jullie aan speciale gasten van jullie trouwdag kunnen geven als blijk van waardering.

Bekijk hier een voorbeeld>>>